diumenge, 25 de desembre del 2011

Ja arriba el Nadal

Hui, dia 24 de Desembre, celebrem una data molt important en aquest any, la "Noche Buena".
Aquest dia és molt especial per a moltes persones, perquè et podes reunir amb tots el famniliars, inclús amb aquells que no pots veure durant tot l'any, però també pots pasar l'estona amb els teus amics.
La gent celebra la nit aquesta, cantant nadalenques, ballant, menjant i divertint-se.

Lo millor de tot és que després d'aixó ve el... Nadal! I la casa es plena de regals.
Tota la meu classe em fet un comentari de Nadal. 
Us pose un enllaç de les felicitacions.   Felicitacions de Nadal



dijous, 22 de desembre del 2011

Acava el final del trimestre amb una sonrisa en nosaltres

Aquest dia, 22 de Desembre, en el meu col·legi, ja em acabat el final del trimestre.
Al començament de la jornada, la classe de 6º vam cantar en la classe de música unes nadalenque, i per a variar la cosa, després vam tocar amb la flauta dolça la canço de"Jingle Bells".
Seguidament d'aixó, ens vam anar a la nostra aula, on ens esperava una gran merendola, es a dir, els alumnes d'aquest curs, portaven cosetes per a picar, com dolços, pastissos, empanadilles...
Per la vesprada venia l'hora de la veritat, ens donaven ls notes! Va haver molts somriures a la vegada que també va haver moments de confusió.
Per a mi aquest trimestre he pogut aprendre moltes coses, com per exemple l'experiència de com es porta aquest bloc personal que estic portant dia a dia, també lo interessant que són les 
TIC, i lo millor és com estem treballant en grup.
Jo solament espere que el segon trimestre siga millor i que tot el món tinga ganes d'aprendre i de divertirse.




dimarts, 20 de desembre del 2011

Projecte nº5: L'edat Moderna

En Coneixement del Medi, ens ha tocat fer un treball de la història; l'edat Moderna. En aquest projecte, es feia una cacera del tresor col·lectiva, es a dir, que es feien equips de tres persones. Després de acabar astó, tenies que explicar un tema d'aquesta edat (l'art, els descobriments...), i explicar-la als companys. Cada ú feia un treball diferent.
El treball individual consistia en elavorar un resum que tinguese aquestos apartats:
-Portada.
-Index.
-Resum de la Edat Moderna.
-Annex.
-Extres com mapes conceptuals, dibuixos fets per ti mateix...   

dilluns, 19 de desembre del 2011

Projecte nº 6: l'edat Contemporànea.

Com lla s'apropen les vacances de nadal, hem dedicit no fer deures si no que només tindriem que elaborar el treball individual de Medi: l'edat Contemporànea. Tindriem que fer el mateix de sempre, treball individual, pero no hi havia que fer les exposicions orals, perquè al no tindre equips no es podia fer.
Jo igualment he aprés com si estiguera en classe, así que ha sigut igual de interessant.


diumenge, 18 de desembre del 2011

Fent tutorials

En classe estem fent una cacera del tresor que s'anomena "Fent Tutorials"
MªCarmen, la nostra professora ens mostra algunes vegades presentacions de com fer tutorials. Aleshores, ens ha demanat, que faguerem la cacera "Fent Tutorials" amb parelles i que després d'acabar astó, elegirem una eina en la que poguerem explicar com s'utilitza, per a que serveix o també que ventatges te . Per a explicar la eina, hi ha que utilitzar una presentació, video o document.
A mi m'ha tocat explicar amb una companya, que es una eina que s'anomena Symbaloo
 


dimecres, 14 de desembre del 2011

Projecte nº 4,L'edat mitjana

Lla està aquí el nou projecte de Medi; L'edat Mitjana. Com lla em fet la cacera que teniem programada per a la ruta dels castells d'Alacant, i em mirat en classe aquest tema, ara toca fer el resum individual d'aquesta etapa.
M'ha paregut una etapa molt interessant de descobrir.
Vos pose el meu treball, i espere que ús agrade.
Treball individual de l'edat MItjana

               



 

dimarts, 13 de desembre del 2011

Mercat solidari

Aquest any, i com quasi tots, en el meu col·legi estem fent un mercat solidari. Si no sabeu que es, us explique: Consisteix en que el col·legi senser , estiga fent treballs de plàstica nadalencs per a després vendrels als alumnes i pares per a donar-le el diner conseguit a una ONG per a ajudar a les persones més necesitades.
Estem fent un gran treball per a conseguir-lo, però és molt divertit.
Espere fer treballs com aquestos duran tot el any.





Amic invisible

A principi de Decembre, tot 6é, ens vam agrupar en una classe per a que les professores ens comunicaren que aniriem a fer un lloc anomenat: "Amic invisible". Consistia en agafar unes targetes on posava els noms de cada alumne. Quan lla tenies la targeta dels companys, s'havia plantejat que tens que regalar-li un regal.
Però clar, el lloc tenia unes normes, i eren: no dir-li a ningú, la persona que t'havia tocat, també que le regal devia de costar aproximadament 4€, i l'última, que és més important és... Entregar-lo a temps!!!
Estic molt contenta de la persona que m'ha tocat, i espere vore el meu treball.