dimarts, 15 de maig de 2012

De primer finalistes i després... Guanyadors!


En principi volia dir-vos una cosa: Olgablogger07 no sabria creat si no fora per la ajuda d'un bloc, es dir, el de la meu mestra, MªCarmen, tic- tac aprenem La meu professora en va animar a totla classe per fer els nostres blocs personals. Ademés, tic-tac aprenem no només es de ella, sino de tota la classe que vam col·laborar amb ella. 
El cas es que ella va presentar el seu bloc a Edublogs (un concurs) hi va quedar finalista entre cuasi 2.000 participants, en fin...tot un logre! La sorpressa va ser quan el divendres 11 de maig al arrivar a classe ens vam comunicar que haviem guanyat.  Després de tot aixó, tot eren alegries, balls, i cants. Però en la meua opinió, pense que el més important no és guanyar, sino, la satisfacció de haver llegat fins a  aquest punt; i lo millor de tot es que s'han donat compte del esforç i treball que ha suposat fer tic- tac aprenem. 

FELICITATS MªCARMEN!!!

Si voleu, cliqueu a aquest enllaç en el que posa la llista de blogs que van guanyar.
Els premis estàn per categories.

1 comentari:

  1. Moltíssimes gràcies Olga, hem anat junts aprenent coses noves, coses interessants i ha sigut un camí emocionant. Ara tant vosaltres com jo estem molt orgullosos, saps per què? perquè ens ens esforçat i ara arrepleguem els fruits. Recorda-ho sempre i aconseguiràs el que et proposes.

    ResponElimina